Domov |
O NAS
POTOVANJA
KRIŽARJENJA
HRVAŠKA
IRAN
WELLNESS
Prijava na obveščanje

Če želite biti vedno na tekočem z ugodnimi aktualnimi ponudbami, vpišite svoj e-naslov:

 
Booking.com

 
Crikvenica

Crikvenica

Crikvenica je najbolj znano turistično središče in klimatsko zdravilišče v Kvarnerju. Kraj leži v Vinodolskem primorju, leži okoli 37 km jugovzhodno od Rijeke ob glavni cesti Reka - Split. Zaradi lahke dostopnosti in lepih peščenih plaž je k slovesu dobre turistične destinacije pripomogla tudi ugodna klima.
>>več
Dramalj

Dramalj

Dramalj je znano turistično mesto, ki je od Crikvenice oddaljeno 5 km. Na polotoku Kačjak se nahaja istoimensko turistično naselje z bungalovi in paviljoni, športno-rekreacijskim centrom, restavracijo in s teraso s prelepim razgledom na otok Krk.

>>več
Hrvaška

Hrvaška

Republika Hrvaška je obmorska država na jugu srednje Evrope na Balkanskem polotoku in se razprostira od skrajnih vzhodnih robov Alp na severozahodu do Panonske nižine in bregov reke Donave na vzhodu, njen osrednji del pokriva Dinarski gorski masiv, južni del pa se končuje na obali Jadranskega morja.

Na zahodu meji na Slovenijo, na severu na Madžarsko, na vzhodu pa na Bosno in Hercegovino ter Srbijo in Črno goro.

Hrvaška je upravno razdeljena na 20 administrativnih enot, imenovanih županija.

 

Glavno mesto: Zagreb

Uradni jezik: hrvaščina

Valuta: hrvaška kuna

Klicna koda: 00385

>>več
Ičiči

Ičiči

Kraj Ičiči je slikovito mesto, 5 km od Opatije.
>>več
Mali Lošinj

Mali Lošinj

Mali Lošinj je največje mesto na Lošinju, sedež občine, središče ladjedelništva in turizma. Lošinj ima zelo prijetno podnebje, zato se je razvil poletni, zaradi milih zim pa tudi zimski turizem.
>>več
Moščenička Draga

Moščenička Draga

Moščenička Draga je malo obmorsko mestece nedaleč od Opatije, znano po lepi prodnati plaži in mirnem okolju. Kot malo ribiško mestece daje vtis umirjenosti in miru. Gostoljubni domačini in topla dobrodošlica vas bodo spremljali ves čas vašega bivanja.  
>>več
Opatija

Opatija

Opatija je mesto in popularno letovišče na obali Jadranskega morja.
>>več
Otok Cres - Zaglav

Otok Cres - Zaglav

Turistično naselje Zaglav na otoku Cresu se nahaja v neposredni bližini mesta Miholašćica, ki nosi ime po cerkvi Sv. Mihovila, zaščitnika mesta.

>>več
Otok Krk

Otok Krk

Otok Krk je največji otok v Jadranskem morju. S kopnim ga povezuje "Krški most". Obala je zelo razčlenjena in polna malih romantičnih zalivčkov. Poleg lepe obale in dobro razvitega turizma Krk krasijo tudi kulturne znamenitosti, ruševine in spomeniki zgodnjeromanske in starohrvaške kulture. Zaradi bližine in dobre dostopnosti je priljubljena destinacija slovenskih turistov.
>>več
Otok Lošinj

Otok Lošinj

Lošinj je hrvaški otok v Primorsko-goranski županiji. Lošinj je 31 km dolg otok, s površino 74,68 km², leži na severu Jadrana v zahodnem nizu Kvarnerskih otokov. Od Cresa ga v naselju Osor loči 11 m širok umetni kanal, preko katerega je zgrajen vrtljiv most. Lošinj je s kopnim povezan preko otoka Cres z dvema trajektnima linijama, in sicer Porozina - Brestova in Merag - Valbiska.

>>več