Domov | Evropa
O NAS
POTOVANJA
KRIŽARJENJA
HRVAŠKA
WELLNESS
SILVESTROVANJA 2020
Prijava na obveščanje

Če želite biti vedno na tekočem z ugodnimi aktualnimi ponudbami, vpišite svoj e-naslov:

 
Booking.com

Evropa

SILVESTROVANJE 2020 V SARAJEVU

  • Termini odhodov: 30.12.2019
  • Kraji odhoda: Maribor
  • Trajanje: 4. dni
  • Cena vključuje: Avtobusni prevoz, 3 nočitve z zajtrkom v odličnih hotelih TERME ILIDŽA **** na Ilidži, kopanje v bazenih, obisk mesta in prevoz na smučanje na olimpijskih planinah Sarajeva – Jahorini in Bjelašnici.
  • Doplačila: Informativne cene za smučarske vozovnice: dnevna vozovnica, odrasli: 27, 5 € Jahorina, 22 € Bjelašnica
  • Cena že od: 182,00€
OPIS
CENA

SILVESTROVANJE 2020 V SARAJEVU;

TERME IN SMUČANJE NA OLIMPIJSKIH PLANINAH (JAHORINA, BJELAŠNICA).

Odhod: 30.12. 2019 – 02.01.2020

Program:
1. dan:  SLOVENIJA – SARAJEVO IN OGLEDI PRESTOLNICE BIH  Odhod avtobusa ob 05.00 uri in vožnja v smeri Zagreba, Slavonskega Broda, ter prestop meje z Bosno in Hercegovino. Nadaljevanje poti s postankom za osvežitev proti Sarajevu. Prihod v Sarajevo v popoldanskih urah. Najprej se podamo v hotelski kompleks TERME ILIDŽA, kjer se bomo nastanili, nato pa se podamo na kratko panoramsko vožnjo skozi mesto in ogled bosanske prestolnice z lokalnim vodnikom. Ogledali si bomo mestne znamenitosti ko so: mestna hiša (Gradska vječnica), ki gosti tudi Narodno in univerzitetno knjižnico. Podali se bomo na sprehod po sloviti trgovski četrti Baščaršija, se ustavili na ogledu Gazi Husrev – begove džamije iz 16. stoletja, Careve džamije s kupolasto streho in arkadnim dvoriščem, pokrite tržnice, pa stare pravoslavne cerkve in nato še katoliške katedrale Svetega srca, ki se nahaja na sami glavni ulici Ferhadiji. Nato pa sledi prosti čas za individualno potepanje po stari Baščaršiji med trgovinicami s spominki in drugimi predmeti iz lesa, bakra, usnja.... Večerja v hotelu – po želji. Prosto, nočitev.

 

2. dan: SMUČANJE NA OLIMPIJSKI JAHORINI  IN SKOK V NOVO LETO - 2020
Zajtrk v hotelu. Prijetno spočiti se podamo na smučanje na planini Jahorini.  Ves dan bo na voljo za smučanje na progah zimskošportnega centra Jahorina, kjer vas čaka okoli 20 km urejenih smučarskih prog, obilica dobrih gostinskih lokalov in možnosti za druženje in sprostitev. Predvidoma ob 16.30 uri sledi povratek z avtobusom do hotela v Sarajevu.  V Novo leto boste lahko skočili na gala hotelski zabavi ob živi glasbi in odličnih jedeh (doplačilo) ali pa se podate v mestno središče in se pridružite veselemu praznovanju z domačini. No, gotovo pa bo, kot vsako leto, tudi letos kak velik novoletni koncert!

 

3 dan: SMUČANJE NA PLANINI JAHORINI  IN ČAS ZA POČITEK, OBISK MESTA.....
Zajtrk v hotelu. Po nekoliko kasnejšem zajtrku se podamo na smučanje na planino Jahorino.  Ves dan bo na voljo za smučanje na progah zimskošportnega centra Jahorina, kjer vas čaka okoli 22 km urejenih smučarskih prog, obilica dobrih gostinskih lokalov in možnosti za druženje in sprostitev. Predvidoma ob 16.30 uri sledi povratek z avtobusom do hotela v Sarajevu. Prosto za samostojne aktivnosti, kopanje v bazenu, savno, sprehode. Nočitev. 

 

4. dan:  SMUČANJE NA PLANINI BJELAŠNICI IN POVRATEK V SLOVENIJO
Zajtrk v hotelu. Prtljago boste oddali v posebno zbirno dvorano, nato pa sledi prevoz na smučišče in ves dan prosto za smučanje na progah zimskošportnega centra Bjelašnica in tamkajšnjih smučarskih prog, ki se nahajajo nad platojem Babin Do. Smučarski center so obnovili, na voljo so sodobne naprave. Urejena je tudi izposoja smučarske opreme, ter kvalitetna smučarska šola. Povratek v Sarajevo, predvidoma ob 15.30. Podamo se na Ilidžo, v naš hotel, kjer bo na voljo prostor, kjer se boste lahko preoblekli. Oddaja osebne prtljage, nato pa odhod proti Sloveniji.  Mimo Zenice  in Zagreba nadaljujemo pot v Slovenijo.  Na poti bomo napravili še kak daljši postanek za morebitno večerjo v kateri od obcestnih restavracij, nato pa nadaljujemo pot v Maribor, kjer se poslovimo v poznih nočnih urah/prvih jutranjih urah prihodnjega dne. Srečno!

Vstopna mesta:

Maribor, AP Mlinska (zunanja stran)  ob 05.00 uri
Ptuj-  Petovia Avto (vis a vis trgovskega centra Mercator)  ob 05.35 uri


***Celje, Slovenska Bistrica – za goste iz Celje in Slovenske Bistrice, bomo organizirali dodaten transfer do odhodnega mesta v Mariboru