Domov | KRIŽARJENJA
O NAS
POTOVANJA
KRIŽARJENJA
HRVAŠKA
IRAN
WELLNESS
GOLF V TURČIJI
Prijava na obveščanje

Če želite biti vedno na tekočem z ugodnimi aktualnimi ponudbami, vpišite svoj e-naslov:

 
Booking.com

KRIŽARJENJA

REKA LJUBEZNI (Spomladanski odhod) (b)

  • Termini odhodov: 6.3.2019
  • Kraji odhoda: Ljubljana
  • Trajanje: 4 dni
  • Cena vključuje: prevoz do letališča letalski prevoz do Pariza. Križarjenje po programu, polni penzion - večerja na prvi dan, drugi in tretji dan polni penzion in zadnji dan zajtrk. koktejl dobrodošlice, hosteso na krovu, vodeni izleti z avtobusom po Parizu (po programu),slovensko vodenje, kabaret show na ladji, pristaniške in ladijske pristojbine, organizacija potovanja. Brezplačni Wi-fi internet
  • Doplačila: Fakultativni izleti s slovenskim vodnikom...
  • Cena že od: 559,00€
OPIS
CENA

1. Dan: Ljubljana- Pariz (Francija) vožnja do Benetk in letalski prevoz proti Parizu.

Panoramska vožnja po Parizu ter vkrcanje na našo ladjo Boticelli. Na ladji bomo oddali prtljago, nato pa imeli prosto do 18 ure ali pa se lahko pridružite dodetnemi izleti na Eiffelov stop ter Notre Dame (za doplačilo).  Privez čudovitega »hotela na vodi« se nahaja le 10 minut od Eifflovega stolpa (Odvisno od razpoložljivosti priveza Grenelle, se lahko ladja priveže tudi na privezu Bercy, Javel ali Austerlitz. Lokacija za privez bo znana v roku 15 dni pred odhodom.). Na ladji vas bo sprejela hostesa, nato pa se boste nastanili v vaši kabini. Zvečer večerja in kabaret show na ladji. Prenočevanje.

 

2. Dan: Pariz, slavne zgradbe in legendarne zanimivosti – La Defense, moderni Pariz. Po zajtrku na ladji se bomo odpravili na panoramski izlet po Parizu z avtobusom. Spoznavali boste svetovno znane znamenitosti tega veličastnega mesta: Bercy, Nacionalna knjižnica, Bastille, Le Marais, Latinska četrt, St. Germain, muzej Louvre s piramido, Opera Garnier, Trg Vendôme, trg Concorde, Elizejske poljane, slavolok zmage (Arc de Triomphe), Les Invalides, Trocadero… Po kosilu, ki ga boste imeli na ladji, se lahko še sami odpravite raziskovat prestolnico Francije in svetovne umetnosti ali pa se nam pridružite na vodenem izletu v znameniti Versaj. (Za doplačilo).  Dovolj boste imeli časa, da se prepustite zabavi po vašem okusu; lahko obiščete katerega izmed številnih muzejev, nakupujete v slovitih trgovinah ali pa le brezciljno vandrate po tem čudovitem mestu. Pariz ponuja veliko! Tako kulturnih, kot tudi čutnih užitkov. Vrnitev na našo ladjo, kjer nas bo že pričakala odlična večerja, takoj za njo pa plesni večer. Tekom večera bomo odpluli proti moderni, že skorajda futuristični četrti La Defence (odvisno od višine vode). Ob povratku se bomo ustavili in čez noč zasidrali. Prenočevanje.

 

3. Dan: Pariz in stari Montmartre ter nočno križarjenje po Parizu. Po samopostrežnem zajtrku se bomo odpravili na avtobusni izlet na Montmartre. Bazilika svetega srca (Sacré-Cœur), zgrajena leta 1914 v impresivnem bizantinskem slogu, je postala že zaščitni znak mesta. Stoji sredi mestne vasice na hribu Montmartre, na vrhu katerega se nahaja sloviti trg umetnikov, Place du Tertre. Pesniki, slikarji, kiparji se tu zbirajo že več generacij. Montmartre je tudi ena najvišjih točk mest, ki ponuja prečudovit panoramski razgled tudi do 50 km daleč. Povratek na ladjo in čas za kosilo.

Popoldan boste mesto lahko uživali sami ali pa se nam pridružite nana izletu in ogledu največjega pariškega muzeja Louvre. (za doplačilo).  Zvečer se boste pripravili na gala večerjo na ladji ter nočno plovbo po »mestu luči«. Sedaj, ko boste mesto spoznali s povsem nove perspektive, vam bo zagotovo ostalo še dolgo v prijetnem spominu. Reka Sena ponoči je markantna, njeno obrežje polno luči in »na odru« za njimi čudovito osvetljene slovite zgradbe. Prenočevanje.

 

4. Dan: Pariz (Francija). Zajtrk na ladji in slovo od številnih novih doživetij preteklih dni. Izkrcanje je predvideno ob 9.00 uri ter prosto za raziskovanje Pariza. Lahko se nam pridružite na izletu in ogledu znamenitega muzeja Orsay (za doplačilo).
V popoldanskih urah prevoz do letališča ter povratek v Ljubljano.