Domov | Evropa
O NAS
MEDITERAN
POTOVANJA
KRIŽARJENJA
HRVAŠKA
MOBILNE HIŠICE
LAST MINUTE
WELLNESS
PRVOMAJSKI ODDIH
Prijava na obveščanje

Če želite biti vedno na tekočem z ugodnimi aktualnimi ponudbami, vpišite svoj e-naslov:

 
Booking.com

Evropa

AMSTERDAM, TULIPANI IN VRHUNSKO KRIŽARJENJE - ALL INCLUSIVE + LETALO + PREVOZI + PIJAČA (BB)

  • Termini odhodov: 05.04.2018
  • Kraji odhoda: Ljubljana
  • Trajanje: 6 dni
  • Cena vključuje: Povratni letalski prevoz do Amsterdama, prevoz do ladje, križarjenje v izbrani in klimatizirani kabini z oknom, polni penzion (začne se z večerjo prvi dan in zaključi z zajtrkom zadnji dan), all inclusive paket pijač (voda, vino, pivo, sadni sokovi, kava). V ceni ni vključen šampanjec ter vina iz vinske karte a-la-carte. Vso zabavo na ladji, hosteso na krovu, koktejl dobrodošlice, gala večerjo pristaniške in ladijske pristojbine, ogled Amsterdama na prvi dan in organizacijo potovanj ter slovenskega predstavnika.
  • Doplačila: Pijače na vinski karti (a-la-carte), šampanjec, pijačo v času izletov po mestih ali transferjev, kosila prvi in zadnji dan, osebno porabo.
  • Cena že od: 799,00€
OPIS
CENA

PRVI DAN, 5.4.2018, petek,  LJUBLJANA - AMSTERDAM
Odhod z letališča Jožeta Pučnika v jutranjih urah ter polet do Amsterdama. Sledi panoramski ogled mesta in vkrcanje na ladjo ob 17:00 v centru Amsterdama. Nastanitev v kabini ter kratka predstavitev posadke s koktejlom dobrodošlice v 'lounge' baru. Zvečer večerja v tipičnem nizozemskem stilu in sprehod po Amsterdamu.

 

DRUGI DAN, 6.4.2018, sobota, AMSTERDAM - ALPHEN ob reki Ren
Dobro jutro v nizozemski prestolnici. Samopostrežni zajtrk na ladji in po želji ogled mesta z vodnikom (za doplačilo) ali raziskovanje mesta s kolesi.
Mesto, ki je zaradi svojih številnih kanalov znano tudi kot »Severne Benetke«, je v severnem delu Randstadta, šeste največje konurbacije tj. družitve mest v Evropi, z okoli 6.500.000 prebivalci. Amsterdam je bil zgolj majhna ribiška naselbina vse do konca 12. stoletja, med nizozemsko zlato dobo pa je postal eno najpomembnejših pristanišč na svetu, po zaslugi velikanskega razvoja trgovine. Tedaj je postal svetovno središče financ in diamantov. V 19. in 20. stoletju se je Amsterdam močno razširil in oblikovala so se nova satelitska mesta v njegovi okolici. Amsterdam je finančno in kulturno središče Nizozemske.
Popoldan bomo odpluli proti mestu Alphen ob reki Rona. Simpatično mestece, ki se nahaja na najbolj zelenem delu Nizozemske.

 

TRETJI DAN, 7.4.2018, nedelja - ALPHEN ob reki Ren - GAUDA
Zajtrk na ladji ter opcijski izlet v čudovit botanični vrt Keukenhof, ki se nahaja na kar 32 hektarjih, kjer si bomo ogledali svetovno znane nasade tulipanov ter mnogo drugih vrst rož. Naše križarjenje bo potekalo ravno v času, ko bodo tulipani v najlepšem razcetu.

Možnost tudi samostojnega raziskovanja mesta. Kosilo in večerja na ladji in plovba proti mestu Gauda.
 

ČETRTI DAN, 8.4.2018, ponedeljek - GAUDA - ROTERDAM
Sproščujoče dopoldansko križarjenje, zajtrk ter prihod v mesto Gauda v popoldanskih urah. Opcijski izlet do mesta Delft, kjer izdelujejo svetovno znane posode iz gline. Sprehodili se bomo po očarljivih starih mestnih ulicah ter se z avtobusom odpeljali vse do Rotterdama. Rotterdam je pristaniško mesto in občina v nizozemski provinci Južna Holandija. Pristanišče Rotterdam je največje pristanišče v Evropi in drugo najbolj zaposleno na svetu. Mesto je bilo ustanovljeno ob reki Nieuwe Maas.Panoramski ter peš ogled mesta ter povratek na ladjo. Sledi Gala večerja na ladji ter nočna plovba do Amsterdama.

 

PETI DAN, 9.4.2018, torek, AMSTERDAM
Zajtrk na ladji ter izkrcanje. Sledi prosti čas v Amsterdamu. Čas za samostojno raziskovanje, nakupovanje in uživanje tega čudovitega mesta. V poznih večernih urah se bomo odpravili proti letališu in leteli v Ljubljano 10.4.zgodaj zjutraj.

 

ŠESTI DAN, 10.4.2018, sreda AMSTERDAM - LJUBLJANA
Prijava na let in odhod let proti Ljubljani. Prihod v Ljubljano v dopoldanskih urah.